Välkommen till B,Wear!

Vid det här laget är vi alla medvetna om situationen i Sverige och resten av världen. Vi vill därför informera om att vi arbetar under en extra ren och kontrollerad miljö, detta gör att packning av ordrar tar lite längre än vanligt. Vi försöker trots detta tillsammans med det enorma ordertrycket vi just nu upplever hålla oss inom de 10 arbetsdagar som order bekräftelsen anger, men ibland kan det ta längre tid pga storleken på ordrarna före er egen.

Leveranser med PostNord & DHL kan i dagsläget COVID-19 ta något längre tid än normalt . I synnerhet beställningar som ska utan för Sveriges gränser.

Här hittar du allt för underklädes- och badklädessömnad i många olika färger och en massa annat roligt för din sömnad som till exempel matchande sytråd, massor av resårer, spetsar och roliga tyger.

Hittar du inte det du söker letar efter i min butiken hör av dig så försöker jag ta hem det åt dig :)

Behöver ni få kontakt med mig av någon anledning nås jag allra bäst på email då det är ett sådant tryck i butiken att telefonen är bortkopplad :)

Meddelanden om snabbleverans i meddelanderutan undanbetes. Är det någon enstaka gång bråttom skicka ett separat email, tack!

ekonomi@bwear.se 

Jag försöker se till att du har ett svar inom 48 timmar.

Vill du veta mer om oss?

Titta ner i menyn till vänster, där hittar du mer så som Lite om oss, Vad händer under året, Tips &Trix mer mera. 

         

Sytt något du vill dela med andra, skicka oss en bild i ett mail med några ord om din skapelse, så postar vi dem här. :)